Publikens röster

Vad tycker egentligen publiken om SommarTeatern? Här är ett axplock av publikens kommentarer efter vår sommarproduktion ”Kattguld, krämpor och kurtis”. Ett stort tack till alla er som besökte oss under sommaren 2015. Ni får våra hjärtan att göra volter av glädje!

”- En hypokondrisk teaterfest inbäddad i röd sammet och guld. En sjukt rolig komedi som vi alla väntat på!”

Datum 2015-08-16
”Hej! Tack för en jättebra föreställning, med bra skådespelarinsatser. Det var första gången jag var på en sommarteater, men det lockar mig att hålla utkik efter nya till nästa sommar. Ett jättestort tack.”

Datum: 2015-07-07
”Hej, Vi hade en fantastisk eftermiddag på premiären. Strålande väder, fin miljö och framförallt en riktigt trevlig föreställning. Allt gick som smort och vi fick många goda skratt. Vi har nog aldrig sett skådespelarna så professionella som i denna föreställning. Vi ser fram emot nästa… Bästa hälsningar”

Datum 2015-07-22
”Hej! Tack för en kul föreställning. Vi har fnissat långt efter föreställningen åt alla fyndigheter. Ni var fantastiska och vi har rekommenderat er till alla vi mött. Vi hade en härlig sommarkväll i solen som vi lyckades pricka in denna kväll. Stort tack!”

Datum 2015-07-03
”Ni bjöd mycket på Er själva i rollerna. Publikens skratt kom spontant. Alltid en härlig känsla med utomhusteater, speciellt när det sker under klarblå himmel. Det var förhoppningsvis inte sista gången man såg detta härliga gäng spela teater.
Ha en fortsatt bra sommar till Er alla!”